BLOG 24 – probleemloze omschakeling naar onderwijs op afstand

BLOG 24 – probleemloze omschakeling naar onderwijs op afstand

Maart 2020 is voor SOOOOL10-14 een spannende maand. 0p 5 maart hebben we een hele dag de Inspectie van het onderwijs op bezoek om alles door te lichten. Deze maand beslissen leerlingen van groep 8, brugklas en klas 2 of ze een overstap naar regulier onderwijs willen maken en op 9 en 12 maart hebben we onze informatieavonden voor ouders en leerlingen die geïnteresseerd zijn in een overstap naar SOOOOL10-14-onderwijs. In deze week werden ook de eerste corona-maatregelen afgekondigd. We schudden geen handen, we niesen in onze elleboog en we houden afstand. De eerste contouren van een gedeeltelijke lockdown in verband met corona tekenen zich af. Een toekomst die we ons nog niet echt konden voorstellen begint op 16 maart. Op die dag begint ook ons thuisonderwijs.

Klik hier om te lezen hoe dat in z’n werk ging.