Categorie: Blog

BLOG 46 – Groei & Leven

Na de meivakantie zijn we van start gegaan met het nieuwe thema: Groei en leven. Ook nu weer met een groot aanbod aan excursies en gastlessen. Ben je benieuwd wat? Lees dan hier verder.

BLOG 45 – Voor ieder wat wils in april

We hadden slechts drie lesweken in april. Maar wat gebeurde er weer veel bij SOOOOL10-14. Wil je weten wat ze allemaal gedaan hebben? Lees hier meer!

BLOG 44 – Terugblik op maart

Wil je weten wat SOOOOL10-14 in de maand maart allemaal gedaan heeft? Lees dan hier meer. Veel in contact met de buitenwereld en learning by doing!

BLOG 42 – januari 2022

Het was een korte maand, corona speelde ons parten, maar wat hebben we weer veel geleerd! Nieuwsgierig wat we in januari gedaan hebben? Lees dan hier verder!

Blog 40 – november met maatregelen

In november kregen we weer te maken met strengere coronamaatregelen. Deze hangen voortdurend als een schaduw over onze ambities en over alle activiteiten die we willen uitzetten. Lees hier hoe we dit aangepakt hebben en hoe de maand november is verlopen.

Blog 38 – De start van een nieuw schooljaar!

Dinsdag 6 september kwamen 46 leerlingen naar SOOOOL10-14 om kennis te maken met elkaar en met ons team. 22 leerlingen waren vorig jaar al bij ons, 24 kinderen kwamen op de kennismakingsdag na, voor het eerst echt bij ons. In de loop van de maand namen we afscheid van Do en kregen we er zelfs…
Lees meer

BLOG 37 – Slotweek

Aan het eind van ieder schooljaar wordt de Slotweek georganiseerd. Een week vol met leuke activiteiten en gezelligheid. Lees je mee?

BLOG 36 – De laatste loodjes

Het schooljaar is bijna ten einde. Benieuwd hoe SOOOOL10-14 de laatste maand beleeft heeft? Lees hier verder!

BLOG 35 – Wat een spirit bij SOOOOL10-14!

In juni rondden we het aansluitprogramma voortgezet onderwijs bij Janneke Coenders af, stelden onze leerlingen de activiteitenlijst voor de slotweek samen en belandden we onder leiding van Rafke, een van onze vo-2-leerlingen, zomaar in de repetities voor de uitvoering van de eerste, echte SOOOOL10-14-musical. We werkten verder aan de Quest Op reis door de tijd…
Lees meer

Blog 34 – weer tijd voor actie

Blog 34 – weer tijd voor actie De lockdown is voorbij, de kinderen mogen weer naar school komen (gedeeltelijk). Er gebeurde weer vanalles bij SOOOOOL10-14. Lees je mee?