BLOG 57 – Juni: New kids in the blogs

BLOG 57 – Juni: New kids in the blogs

Juni is de maand van bewust loslaten van het oude en je voorbereiden op het nieuwe. Dat geldt zeker voor leerlingen die gaan invliegen of uitvliegen bij SOOOOL junior en SOOOOL10-
14. 25 intakegesprekken, een Besloten Open Huis voor de 8-10 jarigen, kennismakingsmiddag voor alle nieuwe leerlingen, allemaal activiteiten die er zomaar even bij komen. Deze maand werden de eindgesprekken gevoerd en we zijn bezig met Op reis. We gingen ook letterlijk op reis: een deel van de leerlingen in de buurt en een groep vo-leerlingen mocht naar Spoort 10-14 voor een city-tour en een bezoek aan het tienercollege in Den Bosch.

Wil je weten hoe de laatste periode van dit schooljaar verder is verlopen? Lees dan hier verder. Een fijne zomer gewenst!