Blog 7 – Ontdekken wat bij je past door het doen

Blog 7 – Ontdekken wat bij je past door het doen

Bij SOOOOL is onderwijs anders. Daar mag je echt leren door doen en daar mag je uitvinden wat bij je past, omdat we daar het beste van 3 werelden bij elkaar brengen. Onze leerlingen zijn inmiddels gewend aan weekplanners, Snappet en Nieuwsbegrip. Met Quests leren ze leerdoelgericht werken rond allerlei onderwerpen. En na de herfstvakantie zijn we echt aan de slag gegaan met het benutten van de mogelijkheden op de praktijklocaties van het Dendron College en CITAVERDE college. Het is plannen, plannen plannen en organiseren, organiseren, organiseren geblazen, maar we creëren samen wel een mooi onderwijsaanbod dat leidt tot een grotere kansengelijkheid voor leerlingen. SOOOOL10-14, dat is ook ontdekken wat bij je past in de praktijk.

Wil je weten hoe maatwerk eruit ziet?