Blog

BLOG 47 – de laatste loodjes

BLOG 47 – De laatste loodjes In juni en juli gaan we verder met het thema Groei en leven. Daarnaast worden er volop voorbereidingen getroffen voor het nieuwe schooljaar.  Lees hier hoe de laatste schoolweken zijn verlopen.

BLOG 46 – Groei & Leven

Na de meivakantie zijn we van start gegaan met het nieuwe thema: Groei en leven. Ook nu weer met een groot aanbod aan excursies en gastlessen. Ben je benieuwd wat? Lees dan hier verder.

BLOG 45 – Voor ieder wat wils in april

We hadden slechts drie lesweken in april. Maar wat gebeurde er weer veel bij SOOOOL10-14. Wil je weten wat ze allemaal gedaan hebben? Lees hier meer!

BLOG 44 – Terugblik op maart

Wil je weten wat SOOOOL10-14 in de maand maart allemaal gedaan heeft? Lees dan hier meer. Veel in contact met de buitenwereld en learning by doing!

BLOG 43 –

Februari: de maand waarin we bij het thema Ontdekken flink actief waren met de verplichte  Quest: ‘Ontdek de politiek’ en daarnaast ook nog met een vrije Quest rond het thema Ontdekken. Wil je weten hoe ze dat gedaan hebben? Lees dan hier verder.

BLOG 42 – januari 2022

Het was een korte maand, corona speelde ons parten, maar wat hebben we weer veel geleerd! Nieuwsgierig wat we in januari gedaan hebben? Lees dan hier verder!

BLOG 41 – Media update

BLOG 41 – Media Update In deze blog een terugblik op 2021 door middel van beeldmateriaal en een link naar onze enige echte Kinderoperette / POP opera. Wat zijn we trots op dit resultaat. Klik hier voor al het beeldmateriaal

Blog 40 – november met maatregelen

In november kregen we weer te maken met strengere coronamaatregelen. Deze hangen voortdurend als een schaduw over onze ambities en over alle activiteiten die we willen uitzetten. Lees hier hoe we dit aangepakt hebben en hoe de maand november is verlopen.

Blog 39 – Kort maar krachtig oktober

De maand oktober was een korte maand met daarin de herfstvakantie. Toch gebeurde er weer vanalles bij SOOOOL101-4. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Blog 38 – De start van een nieuw schooljaar!

Dinsdag 6 september kwamen 46 leerlingen naar SOOOOL10-14 om kennis te maken met elkaar en met ons team. 22 leerlingen waren vorig jaar al bij ons, 24 kinderen kwamen op de kennismakingsdag na, voor het eerst echt bij ons. In de loop van de maand namen we afscheid van Do en kregen we er zelfs…
Lees meer